注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

司徒法正国內官方博客

人見低頭,鬼見伏地,大顯威靈

 
 
 

日志

 
 
关于我

在广大网友的要求下,司徒法正师傅内地唯一自家的博客终于正式开通啦!!此博客由小小师妹主持,解答有关玄学的问题及发放最贴近師傅的消息!!多谢支持!!!

网易考拉推荐

司徒法正Fans club首次聚會記趣及照片集(2)  

2008-10-07 17:37:20|  分类: 司徒法正師傅行蹤 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

第二集馬上送上!!

1. 哈~ 工作人員都中獎了! 思敏果真好手神呢!

2. 兩個靚女, 齊齊抽獎, 齊齊攪鬼~

3. 由Peggy抽出中獎幸運兒, 看來這先生都十分似未來戰士呢~ 哈~

4. 由小強抽出這位幸運兒小姐~

5. 哈~我記得這位媽媽呢! 估不到其中一個大獎由她得到, 果然係雙星臨門呢~

6. 師父新鮮出版! 鼠年運程!! 有錢都未有得賣呀!

7. 師父另一新鮮出版! 鼠年投票指南! 又係有錢都未有得賣住. 由林師父親自抽出及頒獎!

8. 哈~ 估到連靚女司儀都這麼幸運呢~

9. 小強就勁囉! 抽中免費向司徒師父問事超級大獎! 你看她高興得口也合不上呢~哈~

10. 沖花涼時, 買甚麼花係咪令你頭痛呢? 唔緊要! 師父新出品, 七色花精華素! 日後你們不用四處買花了! 這幸運兒有幸得到第一批呢!

11. 中個特獎, 梗係唔小得同咁多靚女和兩位大師父合照啦!

12. 五大美女! 你看這Fans笑得多燦爛? 你不怕給老婆看到嗎? 哈哈~

 

未完!! 重有第三集呢!!! 再去一去洗手間, 返黎再睇過!

  评论这张
 
阅读(307)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017